Skool.com România Oportunitatea uriașă pe care o ratăm (Cum să începi cu doar 90$/an)

Arhitectul

Administrator
Staff member
Explorator AI
Dacă ești pe ForumAI, înseamnă că te interesează monetizarea, automatizările și afacerile online. De asta m-am gândit să aduc în discuție o platformă care a luat cu asalt internetul, dar care în România este pratic necunoscută: Skool.com.

Vreau să scurtez povestea și să trec direct la miez. Toată lumea vrea să facă bani online, iar prima idee este: cumpăr domeniu, iau hosting, instalez WordPress, mă bat cu plugin-uri, iar la final costurile au explodat și n-am vândut nimic.

Ce-ar fi dacă ai putea arunca toate astea la gunoi?

Skool.com este o platformă all-in-one unde ai totul într-un singur loc. Fără tehnice, fără bătăi de cap. Și cel mai bun? Costă 90$ PE AN (aproximativ 393 RON).

Ce incluză acești 90$ pe an?

• Găzduire video/text nelimitată
  • Sistem de plată integrat (vinzi direct de acolo)
  • Sesiuni Live cu membrii
  • Platformă de email-uri gratuită
  • Acces organic la milioane de utilizatori (Skool se promovează masiv global)

De ce ar trebui să te intereseze? (Oportunitatea din România)​

Am verificat recent și pe Skool există doar 352 de comunități din România. Suntem la început de drum, piața e complet virgină.

Spre exemplu, am văzut un român care are o comunitate de 1.000 de membri, fiecare plătind 1.000$/an. Face un milion de dolari pe an dintr-o singură pagină. Nu trebuie să ajungi acolo de mâine. Poți face o comunitate pe o nișă simplă. Exemplu: Bucate Tradiționale Românești. Pui un paywall de 9$/lună. Poate în România nu e cine să dea acești bani, dar diaspora o va face cu ochii închiși pentru a se conecta cu rădăcinile.

Avantajul major: Fără KYC​

Pentru mulți dintre noi, KYC-ul (trimiterea actelor, poze cu buletinul etc. la retragere) este un coșmar. Pe Skool, procesul de retragere este simplificat masiv. Fără birocrație inutilă.

Cum atragi membri?​

Secretul e să nu promovezi o comunitate goală. Pui mai întâi 5-10 postări valoroase (checklist-uri, ghiduri), iar apoi tragi trafic din:

1. TikTok (Regele absolut al traficului pentru Skool acum)
  2. YouTube / Instagram
  3. Grupuri de Facebook (fără spam, doar ajutând oamenii)
  4. Reddit (dacă ai conturi active)

Consistența e cheia. Postează de 3-5 ori pe zi pe rețele și direcționează totul spre comunitatea ta Skool.

🎁 BONUS EXCLUSIV PENTRU MEMBRII FORUMAI.RO​

Teoria e bună, dar practica contează. Pentru că suntem o comunitate, vreau să vă ofer un avantaj.

Am pregătit o serie de tutoriale complete (pas cu pas) despre cum să setezi de la zero o comunitate pe Skool, cum să o configurezi pentru plăți, cum să pui niveluri de acces (Free/Premium/VIP) și cum să atragi primii 100 de membri.

Le voi posta în secțiunea [Resurse ForumAI] aici pe forum.

Cum ai acces gratuit la aceste tutoriale? Dacă aveți deja Pachetul Entuziast AI (care costă doar 5 euro pe an și vă deblochează o grămadă de alte beneficii pe forum), aveți acces automat la descărcare.

Dacă nu îl aveți, faceți un upgrade la pachetul Entuziast AI. Nu e o cheltuială, e o investiție. Vă dați 5 euro pe an și primiți un sistem gata făcut care vă poate aduce sute sau mii de dolari pe lună din Skool.

Vrei să începem împreună? (Colaborare)​

Dacă vrei să te apuci de Skool și ai nevoie de un start, vă las link-ul meu de referal mai jos (nu vă costă nimic în plus, dar îmi dă posibilitatea să vă ajut direct).

Link înregistrare Skool: Skool: Sign up

De asemenea, am creat o comunitate de suport special pentru voi: Ask Alex - Ask Anything pe Skool.Dacă vă faceți cont și îmi dați un invite + acces în comunitatea voastră (mai ales dacă e cu plată), vă ajut gratis la setări, la structură și la optimizare. Creștem împreună.

Piața din România e neexplorată. Cine prinde trendul acum, va fi mult peste 2-3 ani. Voi ce părere aveți despre Skool? L-ați încercat? Vă bate ideea de comunitate plătită?

(Spor la băgat în seamă și la rezolvat capcanele tehnice!)

Back