Dacă ești pe ForumAI, înseamnă că te interesează monetizarea, automatizările și afacerile online. De asta m-am gândit să aduc în discuție o platformă care a luat cu asalt internetul, dar care în România este pratic necunoscută: Skool.com.
Vreau să scurtez povestea și să trec direct la miez. Toată lumea vrea să facă bani online, iar prima idee este: cumpăr domeniu, iau hosting, instalez WordPress, mă bat cu plugin-uri, iar la final costurile au explodat și n-am vândut nimic.
Ce-ar fi dacă ai putea arunca toate astea la gunoi?
Skool.com este o platformă all-in-one unde ai totul într-un singur loc. Fără tehnice, fără bătăi de cap. Și cel mai bun? Costă 90$ PE AN (aproximativ 393 RON).
Ce incluză acești 90$ pe an?
Spre exemplu, am văzut un român care are o comunitate de 1.000 de membri, fiecare plătind 1.000$/an. Face un milion de dolari pe an dintr-o singură pagină. Nu trebuie să ajungi acolo de mâine. Poți face o comunitate pe o nișă simplă. Exemplu: Bucate Tradiționale Românești. Pui un paywall de 9$/lună. Poate în România nu e cine să dea acești bani, dar diaspora o va face cu ochii închiși pentru a se conecta cu rădăcinile.
Consistența e cheia. Postează de 3-5 ori pe zi pe rețele și direcționează totul spre comunitatea ta Skool.
Teoria e bună, dar practica contează. Pentru că suntem o comunitate, vreau să vă ofer un avantaj.
Am pregătit o serie de tutoriale complete (pas cu pas) despre cum să setezi de la zero o comunitate pe Skool, cum să o configurezi pentru plăți, cum să pui niveluri de acces (Free/Premium/VIP) și cum să atragi primii 100 de membri.
Le voi posta în secțiunea [Resurse ForumAI] aici pe forum.
Cum ai acces gratuit la aceste tutoriale? Dacă aveți deja Pachetul Entuziast AI (care costă doar 5 euro pe an și vă deblochează o grămadă de alte beneficii pe forum), aveți acces automat la descărcare.
Dacă nu îl aveți, faceți un upgrade la pachetul Entuziast AI. Nu e o cheltuială, e o investiție. Vă dați 5 euro pe an și primiți un sistem gata făcut care vă poate aduce sute sau mii de dolari pe lună din Skool.
Link înregistrare Skool: Skool: Sign up
De asemenea, am creat o comunitate de suport special pentru voi: Ask Alex - Ask Anything pe Skool.Dacă vă faceți cont și îmi dați un invite + acces în comunitatea voastră (mai ales dacă e cu plată), vă ajut gratis la setări, la structură și la optimizare. Creștem împreună.
Piața din România e neexplorată. Cine prinde trendul acum, va fi mult peste 2-3 ani. Voi ce părere aveți despre Skool? L-ați încercat? Vă bate ideea de comunitate plătită?
(Spor la băgat în seamă și la rezolvat capcanele tehnice!)
Vreau să scurtez povestea și să trec direct la miez. Toată lumea vrea să facă bani online, iar prima idee este: cumpăr domeniu, iau hosting, instalez WordPress, mă bat cu plugin-uri, iar la final costurile au explodat și n-am vândut nimic.
Ce-ar fi dacă ai putea arunca toate astea la gunoi?
Skool.com este o platformă all-in-one unde ai totul într-un singur loc. Fără tehnice, fără bătăi de cap. Și cel mai bun? Costă 90$ PE AN (aproximativ 393 RON).
Ce incluză acești 90$ pe an?
- Găzduire video/text nelimitată
- Sistem de plată integrat (vinzi direct de acolo)
- Sesiuni Live cu membrii
- Platformă de email-uri gratuită
- Acces organic la milioane de utilizatori (Skool se promovează masiv global)
De ce ar trebui să te intereseze? (Oportunitatea din România)
Am verificat recent și pe Skool există doar 352 de comunități din România. Suntem la început de drum, piața e complet virgină.Spre exemplu, am văzut un român care are o comunitate de 1.000 de membri, fiecare plătind 1.000$/an. Face un milion de dolari pe an dintr-o singură pagină. Nu trebuie să ajungi acolo de mâine. Poți face o comunitate pe o nișă simplă. Exemplu: Bucate Tradiționale Românești. Pui un paywall de 9$/lună. Poate în România nu e cine să dea acești bani, dar diaspora o va face cu ochii închiși pentru a se conecta cu rădăcinile.
Avantajul major: Fără KYC
Pentru mulți dintre noi, KYC-ul (trimiterea actelor, poze cu buletinul etc. la retragere) este un coșmar. Pe Skool, procesul de retragere este simplificat masiv. Fără birocrație inutilă.Cum atragi membri?
Secretul e să nu promovezi o comunitate goală. Pui mai întâi 5-10 postări valoroase (checklist-uri, ghiduri), iar apoi tragi trafic din:- TikTok (Regele absolut al traficului pentru Skool acum)
- YouTube / Instagram
- Grupuri de Facebook (fără spam, doar ajutând oamenii)
- Reddit (dacă ai conturi active)
Consistența e cheia. Postează de 3-5 ori pe zi pe rețele și direcționează totul spre comunitatea ta Skool.
BONUS EXCLUSIV PENTRU MEMBRII FORUMAI.RO
Teoria e bună, dar practica contează. Pentru că suntem o comunitate, vreau să vă ofer un avantaj.Am pregătit o serie de tutoriale complete (pas cu pas) despre cum să setezi de la zero o comunitate pe Skool, cum să o configurezi pentru plăți, cum să pui niveluri de acces (Free/Premium/VIP) și cum să atragi primii 100 de membri.
Le voi posta în secțiunea [Resurse ForumAI] aici pe forum.
Cum ai acces gratuit la aceste tutoriale? Dacă aveți deja Pachetul Entuziast AI (care costă doar 5 euro pe an și vă deblochează o grămadă de alte beneficii pe forum), aveți acces automat la descărcare.
Dacă nu îl aveți, faceți un upgrade la pachetul Entuziast AI. Nu e o cheltuială, e o investiție. Vă dați 5 euro pe an și primiți un sistem gata făcut care vă poate aduce sute sau mii de dolari pe lună din Skool.
Vrei să începem împreună? (Colaborare)
Dacă vrei să te apuci de Skool și ai nevoie de un start, vă las link-ul meu de referal mai jos (nu vă costă nimic în plus, dar îmi dă posibilitatea să vă ajut direct).Link înregistrare Skool: Skool: Sign up
De asemenea, am creat o comunitate de suport special pentru voi: Ask Alex - Ask Anything pe Skool.Dacă vă faceți cont și îmi dați un invite + acces în comunitatea voastră (mai ales dacă e cu plată), vă ajut gratis la setări, la structură și la optimizare. Creștem împreună.
Piața din România e neexplorată. Cine prinde trendul acum, va fi mult peste 2-3 ani. Voi ce părere aveți despre Skool? L-ați încercat? Vă bate ideea de comunitate plătită?
(Spor la băgat în seamă și la rezolvat capcanele tehnice!)