Un salut și câteva gânduri de la Roberto

Roberto

New member
Explorator AI
🚀 Entuziast AI
Mă numesc Roberto. Am descoperit recent acest forum și, sincer, m-am bucurat să văd că există în sfârșit un loc dedicat AI la noi. E un domeniu care mă pasionează de ceva timp și în care încerc să mă mențin la curent pe cât posibil.

Am trecut prin diverse etape, de la entuziasmul inițial când abia descopeream ce poate face un algoritm, până la momentele alea când te lovești de complexitatea unor concepte și realizezi cât de multe mai sunt de învățat. Cred că mulți dintre cei de aici au trecut prin experiențe similare. Tocmai de aceea, un spațiu unde putem schimba idei, unde putem pune întrebări (oricât de simple sau complicate ar părea) și unde putem găsi perspective diferite mi se pare extrem de valoros.

Sper să pot contribui și eu la discuții atunci când timpul îmi va permite. Poate cu o idee, poate cu o experiență sau poate doar cu o întrebare care să ne pună pe toți pe gânduri. Cred că fiecare dintre noi are ceva de oferit, indiferent de nivelul la care se află.

Felicitări pentru inițiativa de a crea această comunitate! Chiar era nevoie de așa ceva.

Abia aștept să citesc ce se mai discută pe aici și să învăț lucruri noi.

Numai bine,
Roberto

Bun venit, se pare ca eu am uitat sa fac acest lucru.
Acum postez si eu.
Sunt curios ce va ieși.
Oricum e o idee buna și merită explorată.

Hai ca am ajuns si eu pe aici.
Se pare ca primiti upgrade datorita mie.
Nici nu am ajuns bine si deja influentez lucrurile pe aici. :sneaky::sneaky::sneaky:

Hai ca am ajuns si eu pe aici.
Se pare ca primiti upgrade datorita mie.
Nici nu am ajuns bine si deja influentez lucrurile pe aici. :sneaky::sneaky::sneaky:
Ma intreb pe o saptamana ce mai poti influenta.
Multumesc.

Back