Pentru cei curioși să vadă cât de departe a ajuns Perplexity (varianta Pro), există acum posibilitatea de a testa gratuit timp de o lună — inclusiv acces complet la Comet, extensia care face toată experiența mult mai fluidă:
Invitația pentru test gratuit
Dacă ești ca mine și preferi să cauți, sintetizezi sau generezi conținut rapid fără bătăi de cap, Comet chiar merită încercat.
Recunosc, până acum o lună nici nu-l foloseam. Dar de când am instalat Comet, am rămas plăcut surprins — se mișcă rapid, filtrează foarte bine rezultatele și, pentru documentare, economisește mult timp.
Recomand să-l testați și voi.
După perioada gratuită, vă puteți decide singuri dacă merită upgrade-ul sau nu.
Dacă aveți întrebări, impresii sau vreți să împărtășiți cum vi s-a părut, lăsați un mesaj mai jos. Sunt curios și de experiențele voastre.

Dacă ești ca mine și preferi să cauți, sintetizezi sau generezi conținut rapid fără bătăi de cap, Comet chiar merită încercat.
Recunosc, până acum o lună nici nu-l foloseam. Dar de când am instalat Comet, am rămas plăcut surprins — se mișcă rapid, filtrează foarte bine rezultatele și, pentru documentare, economisește mult timp.
Recomand să-l testați și voi.
După perioada gratuită, vă puteți decide singuri dacă merită upgrade-ul sau nu.
Dacă aveți întrebări, impresii sau vreți să împărtășiți cum vi s-a părut, lăsați un mesaj mai jos. Sunt curios și de experiențele voastre.